ALLSAW AS200X

Altijd een bijpassend zaagblad

Voor iedere toepassing en klus een bijpassend zaagblad. Met de volledig nieuwe AS200X verander je binnen no-time een zaagblad dankzij de quick switch blades. Kies uit een breed aanbod zaagbladen waaronder XL-bladen, precisie-bladen, schakel-bladen, kopstuk-bladen en veel meer.

Reserveer uw Allsaw AS200X alvast via het formulier onderaan deze pagina.

Quick switch en Flex Grip technologie

De nieuwe ALLSAW AS200X beschikt over een compleet vernieuwd quick switch, snelwisselsysteem voor het zaagblad. Het veranderen van een zaagblad tijdens de klus gaat hierdoor sneller wat de productiviteit op locatie verhoogd. Met de verbeterde Flex Grip handgreep profiteert u van een verbeterde grip en flexibiliteit bij het zagen van baksteen en mortel.

Haaks, diep en precies zagen

Zagen op jouw manier met de nieuwe ALLSAW AS200X. Dankzij de unieke gepatenteerde orbitale snijwerking van de twee reciprozaagbladen, kunnen baksteen, mortel en metselwerk sneller worden gezaagd dan met traditionele reciprozaagbladen. De zaagactie produceert een minimale hoeveelheid stof in de lucht en biedt een veilige, controleerbare werking met de mogelijkheid om tot een diepte van 120 mm te zagen. Vierkante hoeken en variabele zaagsneden maken binnen no-time wordt werkelijkheid.

Superieure stofreductie en opvang

Minimaliseer de hoeveelheid stof die wordt geproduceerd met de flexibele Heavy Duty stofkap die speciaal ontworpen is voor de ALLSAW AS200X. De unieke gepatenteerde snijtechnologie produceert minimale stofdeeltjes in de lucht, wat het risico op silicose vermindert, een veilige werkomgeving biedt én minder rommel geeft. Eventueel achtergebleven stof wordt opgevangen met de Heavy Duty Dust Boot, terwijl u optimaal zicht behoudt op het af te maken werk.

Veilige en krachtige prestaties

De ALLSAW AS200X beschikt over een krachtige motor van 1500 watt, welke uitermate geschikt is voor zwaar gebruik. Deze motor gaat lang mee, zelfs in de zwaarste werkomstandigheden. De zaagbladen zijn voorzien van wolfraamcarbide tanden, die een hoge kwaliteit kenmerken en herslijpbaar zijn. Het slimme, ergonomische ontwerp verbetert de balans en controle om gevaarlijke terugslag te voorkomen. Dankzij het uitgekiende ontwerp beschikt de gebruiker altijd over uitstekend zicht tijdens het zagen.  

Reserveer alvast uw ALLSAW AS200X

Wilt u als een van de allereerste in Nederland aan de slag met de nieuwe ALLSAW AS200X? Vul dan uw gegevens hieronder in en geef door hoeveel ALLSAW’s wij voor u mogen reserveren.

Naam