Garantie en voorwaarden

Bij Klop Innovations kunt u gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Zoals u gewend bent, gelden ook bij ons de algemene webwinkel voorwaarden op uw bestelling. Hieronder daar meer over.

Betalingsmogelijkheden

Bij Klop Innovations kunt u online afrekenen met een betalingsmogelijkheid die bij u past. Kies voor betaling op rekening, iDeal, Creditcard, Bancontact (België) of SEPA-incasso.

Voor zakelijke én particuliere klanten

Bent u een particuliere klant? Ook dan kunt u een bestelling plaatsen. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u bij het afronden van uw bestelling uw bedrijfsnaam doorgeven. Wij dragen dan zorg voor het goed en duidelijk vermelden van uw bedrijfsnaam op de factuur. Op deze manier kunt u de factuur inboeken als zakelijke kosten.

Bestelvoorwaarden

Wanneer u online een bestelling doet bij Klop Innovations, is deze onderhevig aan onze algemene voorwaarden. Op het moment dat u de bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze voorwaarden en de inhoud van onze privacyverklaring. Mocht u onverhoopt de bestelling willen annuleren, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Zolang uw bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten is dit proces eenvoudig. Is uw bestelling reeds verzonden, dan vragen wij u het product te retourneren. Vervolgens krijgt u binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort.

Garantie

Alle door Klop Innovations verkochte producten beschikken over een garantieperiode. Aanspraak maken op de garantie is enkel mogelijk als u het aankoopbewijs kunt overleggen. De garantieperiode van onze producten begint op de dag van de aankoop. Via onze website is eenvoudig een reparatieverzoek aan te vragen. Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden, verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

Retourneren

U behoudt zich het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden een bestelling of een deel hiervan te retourneren. Om dit proces in gang te zetten vragen wij u contact op te nemen via onze website of uw retourzending aan te kondigen via info@klopinnovations.com. Wij sturen u dan een stappenplan om de bestelling te retourneren en zullen zorgdragen dat deze zorgvuldig wordt verwerkt.