Reparatieverzoek

U werkt misschien wel de hele dag met de producten van Klop Innovations en Arbortech. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. We begrijpen ook dat technische problemen bij veelvuldig gebruik soms op kunnen treden, en daar helpen we u graag bij.

Of het nu gaat om een defect component, een softwareprobleem of ander technisch mankement, u kunt uw Arbortech machine naar ons opsturen ter reparatie. Na beoordeling van de machines ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave van de verwachte reparatiekosten.

Stuur uw machine -goed verpakt en indien gewenst verzekerd*- op eigen kosten op naar:

Klop Innovations B.V.
Achterstraat 49
4054 MS Echteld

Let op: plaats een duidelijke omschrijving van het defect bij de machine in de doos!

Zodra wij uw reparatieverzoek hebben ontvangen, beoordelen wij of het product in aanmerking komt voor reparatie. U ontvangt van ons een prijsopgave met (wanneer reparabel) een indicatie van de reparatiekosten. De kosten voor ongerepareerd retour bedragen € 29,50 + verzendkosten. Indien het product niet meer te repareren is, kunt u er ook voor kiezen deze kosteloos bij ons achter te laten.

*Dit om verlies of schade van en aan het pakket tijdens het transport te voorkomen: hiervoor zijn wij als Klop Innovations niet aansprakelijk.

Bij vragen of opmerkingen betreffende een reparatieverzoek, neem gerust contact met ons op.