Reparatieverzoek

U werkt misschien wel de hele dag met de producten van Klop Innovations en Arbortech. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. We begrijpen ook dat technische problemen bij veelvuldig gebruik soms op kunnen treden, en daar helpen we u graag bij.

Via onderstaand formulier kunt u een verzoek indienen voor reparatie. Of het nu gaat om een defect component, een softwareprobleem of ander technisch mankement, we begeleiden u graag door het proces om ervoor te zorgen dat we uw product weer in optimale staat terugbrengen.

Reparatieverzoek

Naam
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Upload hier de originele factuur of kopie aankoopbewijs

Zodra wij uw reparatieverzoek hebben ontvangen, beoordelen wij of het product in aanmerking komt voor reparatie en opgestuurd kan worden. Wij vragen u om ons antwoord af te wachten. Dit antwoord kan maximaal 5 werkdagen op zich laten wachten. Wanneer u goedkeuring heeft voor de retourzending, ontvangt u van ons verzendinstructies en raden wij u aan om het product verzekerd naar ons te retourneren. Dit om verlies of schade van en aan het pakket te voorkomen: hiervoor kunnen wij als Klop Innovations helaas niet aansprakelijk zijn.

Bij vragen of opmerkingen betreffende een reparatieverzoek, neem gerust contact met ons op.