Retourbeleid

Dit retourbeleid is voor het laatst gewijzigd op 17 augustus 2023.

Dit retourbeleid is van toepassing op alle online aankopen gedaan bij Klop Innovations B.V. Wij streven ernaar om klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we de mogelijkheid om de producten te retourneren volgens bepaalde richtlijnen.

Algemene retourvoorwaarden

  • U behoudt zich het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden een bestelling of een deel hiervan te retourneren.
  • Retouren worden geaccepteerd binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum
  • Producten moeten in ongebruikte, originele staat zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • De klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Retourproces

Om het retourproces in gang te zetten vragen wij u contact op te nemen via onze website of uw retourzending aan te kondigen via info@klopinnovations.com. Wij sturen u vervolgens de benodigde informatie om de bestelling te retourneren en zullen zorgdragen dat deze zorgvuldig wordt verwerkt. We verzoeken u na goedkeuring van het retourverzoek, het product veilig en indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Dit om schade tijdens het transport te voorkomen.

Wij raden u aan om het product verzekerd naar ons te retourneren om zo verlies of schade van en aan het pakket te voorkomen. Hiervoor kan Klop Innovations niet verantwoordelijk zijn.

Terugbetalingen

Zodra Klop Innovations het geretourneerde product heeft ontvangen, zal ons team deze controleren op naleving van onze retourvoorwaarden. Zodra de retour wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke aankoop is gebruikt. Een terugbetaling kan tot 14 dagen verwerktijd nodig hebben, afhankelijk van de betalingsverwerker.

Defecte of beschadigde producten

Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We voorzien u van instructies voor het kosteloos retourneren en vervangen van het product.

Retour aanmelden

Voor vragen, opmerkingen of om een retour aan te melden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@klopinnovations.com of stuur ons een bericht via deze website. Wanneer u Arbortech producten elders heeft aangekocht, kunt u deze niet retourneren of laten repareren via Klop Innovations. Wij verzoeken u dan contact op te nemen met desbetreffende verkoper.

Klop Innovations B.V. behoudt zicht het recht voor om dit retourbeleid op ieder moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen op onze website worden geplaatst en zijn van kracht vanaf de datum van publicatie.